Productfotografie voor iedereen | Webdesign Webshop
15766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15766,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Webdesign Webshop

Een website die voor nieuwe klanten zorgt!

 

Uw website wel vindbaar bij  google_logo voor uw doelgroep.

Wij zorgen dat uw klanten u weten te vinden. Samen bekijken wij de mogelijkheden en online kansen.

 

Wacht niet te lang. Uw concurrent kan u voor zijn.

 Maak direct een afspraak:

06-27070052

Laat ons u bellen.

LAAT ONS UW WEBSITE MAKEN. MOOI SNEL EN MET POWER

Een moderne website moet mooi, overzichtelijk en op diverse apparaten goed te zien zijn. Natuurlijk mag de koppeling met sociale media niet ontbreken. Na het opleveren van onze website heeft u altijd de mogelijkheid deze zelf te onderhouden. Op onze support kunt u natuurlijk blijven rekenen.

WEBSHOP MET VELE MOGELIJKHEDEN

Een betaalbare professionele webshop is mogelijk door gebruik te maken van het open source pakket Woocommerce. Dit is een add-on voor het populaire CMS systeem WordPress. Die  WordPress omtovert in een professionele webshop. Woocommerce is  geschikt voor kleine en grote partijen. Een goed voorbeeld is Hypebeast.com deze site heeft meer dan 4000 producten en meer dan 30 miljoen pageviews per maand aantoont dat Woocommerce niet alleen geschikt is voor kleine webshops.

B2B webshop oplossing

Ook voor B2B hebben wij een oplossing uw webshop word volledig afgesloten en slechts bereikbaar na een login pagina of uw producten zijn wel zichtbaar voor alle bezoekers, maar prijzen zijn slechts zichtbaar na het inloggen.
U bepaald helemaal zelf wie wel en wie niet uw producten , prijzen kan zien en bestellen.

ABSOLUUT DE MOOISTE ONTWERPEN EN MEEST WAANZINNIGE FUNCTIONALITEITEN !